menu
Reviews
Fien M.
14/01/2024
Psoas massage - heeft me heel erg goed gedaan. Emoties en gebeurtenissen die sînds heel lang vastzaten, heb ik nadien eindelijk kunnen verwerken. Veerle nam ruimschoots haar tijd, om uitleg te geven vooraf, tijdens de massage, en nadien om even te bekomen. Ik had bij alles een heel goed en veilig gevoel. Intense massage, maar dat was exact waar ik naar opzoek was. Een heel sterke aanrader! Veerle is heel professioneel, en een top masseur.
Antwoord van de handelaar:

Bedankt Fien voor deze feedback. Bedankt voor je vertrouwen en zeker welkom voor een volgende sessie.

Veer-krachtige groet, Veerle

Ilse B.
11/02/2023
Wat fijn om de Access bar sessie te mogen ervaren. Ik stapte buiten als herboren. Het bracht me in een diepe ontspanning en ik kon na de sessie de innerlijke rust goed vasthouden wat de dagen ervoor niet lukte. Dankjewel Veerle voor deze fijne ervaring! Ik kom graag terug en ben eigenlijk ook benieuwd naar andere behandelingen die je geeft. Groetjes, Ilse
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Ilse voor de feedback. Het doet deugd om te horen dat je een diepe ontspanning hebt kunnen ervaren. Geef maar op tijd een seintje als je graag nog eens langskomt. Ik maak met plezier tijd voor jou om je te ontvangen. Warme groet, Veerle

Eveline D.
26/01/2023
We hebben een kadobon besteld bij Veerle voor de 90e verjaardag van onze oma. Veerle kwam langs in het bejaardentehuis en gaf oma een heerlijke massage. Oma was heel erg tevreden omdat Veerle zeer goed rekening hield met haar wensen en klachten. Bedankt Veerle!
Antwoord van de handelaar:

Bedankt voor deze mooie review! Ik ben blij dat je oma zo kon genieten van de zorgmassage en dat het helemaal naar haar wensen was! Ik ga met plezier nog een keer terug als ze dat graag heeft. Veerle

Sylvia V.
13/01/2023
Net terug van wederom een zalige zorgmassage. Tijdens mijn overmoeidheidsperiode, had ik deze behandeling geprobeerd. Ik was meteen overtuigd. Ook nu nog, nu ik al terug veel meer energie heb. Veerle is heel empatisch en weet perfect op een rustige aangename manier de huid, spieren en zenuwen te prikkelen om volledig tot rust te komen. Ik ga zeker terug. Dankjewel Veerle.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Sylvia! Ik ben blij dat de zorgmassage je zo goed tot rust kan brengen. Hopelijk kan je nog lang nagenieten.

Tot het volgende ontspanningsmoment, Veerle

Katleen M.
22/02/2022
Ik ben altijd een beetje terughoudend bij het proberen van onbekende en nieuwe dingen. Maar in dit geval was het onbekend is onbemind, want Veerle is erin geslaag met haar Acces Bar sessie mij rust te geven, vergelijkbaar met een yoga nidra sessie. Die activering van het parasympatisch zenuwstelstel die ze de "rempedaal en acculader" van ons lichaam noemen. Zeer aangenaam en rustgevend!
Antwoord van de handelaar:

Dank je Katleen, ik ben blij dat je er deugd aan gehad hebt! Het is de moeite waard om de "Access Bars sessie" eens uit te proberen, je parasympatisch zenuwstelsel is je dankbaar ;-)

Altijd welkom!

Veerle

.
17/01/2022
Zelf ben ik therapeut en ik geef dagelijks, naast andere methodes, Access Bars behandelingen aan mijn klanten. Vlak voor de kerstvakantie had ik zelf nood om mijn hoofd leeg te maken en ik contacteerde Veerle. Ze heeft mij een geweldige sessie bezorgd. Veerles aanpak is heel respectvol en professioneel. Ik beveel haar van harte aan en zal zelf in de toekomst nog regelmatig van haar diensten gebruik maken.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel!

Geef maar op tijd een seintje als je nog eens nood hebt om je hoofd leeg te maken.

Van harte welkom!

Veerle

DANIQUE V.
09/11/2021
TOP-adresje!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat