menu

Veer-krachtig, een portret

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Veer-krachtig is een praktijk voor coaching, energetische behandelingen, voetreflexologie, oorkaarstherapie en massages gelegen in Wijnegem. Volwassenen, kinderen en baby’s zijn welkom voor een persoonlijke, warme, zachte aanpak in een huiselijke sfeer. Ook wie zwanger is, kan bij Veer-krachtig terecht voor een aangepaste zwangerschapsmassage.

Een zorgmassage is een zachte, veilige massage om terug op te laden.

Afbeelding

Tijdens een eerste kennismaking en kort gesprekje luistert Veerle naar de klant en waarvoor die komt. “Dit kan gaan van fysieke klachten, migraine, rugpijn,... maar ook fibromyalgie, burn-out, stress… Ik luister eerst en stel dan een passende behandeling voor. Wie helemaal uitgeput is, geef ik eerst een zorgmassage zodat het lichaam zich alvast kan herstellen om de batterijen op te laden. Dit is een zachte, veilige massage die een gunstig effect heeft op het emotionele, hormonale, energetisch en lichamelijk welzijn. Door de traagheid en zachtheid van de massage, kom je volledig tot rust. Het is een aangepaste massage voor mensen met een zorgprofiel zoals kanker, fibromyalgie, CVS,...maar is ook sterk aangewezen bij burn-outklachten.”

ENERGETISCHE BEHANDELING VOOR EEN DIEPE ONTSPANNING

Afbeelding

De energetische behandeling Access Bars brengt een diepe ontspanning teweeg en verandering in je denken, patronen, leven… “Het is geschikt voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in zijn hoofd en lichaam wenst. Oude gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachtes en gevoelens worden losgemaakt zodat je je vrij voelt. Zo ontstaat er meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Op ons hoofd zitten 32 specifieke punten die door zachte aanraking geactiveerd worden. De punten staan voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, geld, verdriet, communicatie… Tijdens de sessie lig je aangekleed onder een zacht deken en hoeft er niet gepraat te worden. Door die punten op het hoofd aan te raken, wordt als het ware de reset-knop aangezet. Nadien heb je een erg ontspannen en ontladen gevoel.”

Bij Access Bars schakelen we de reset-knop aan voor rust in je hoofd

Afbeelding

Zit je vaatje vol stress en spanningen en weet je niet goed hoe je kan ontspannen en meer ontspanning & rust in je leven kan brengen? Dan kan je bij Veer-krachtig terecht om je te laten begeleiden naar meer veerkracht. “Bij de stress en burn-out coaching ondersteun ik mensen die vastgelopen zijn en eventjes niet meer verder kunnen. Je lichaam snakt naar rust, maar zelf weet je niet meer hoe je moet ontspannen. Lichaamswerk zoals massages en energetische behandelingen kunnen hierbij helpen om de batterijen eerst terug op te laden. Daarnaast geef ik ook ontspanningsoefeningen mee, mindfulness en advies voor ondersteunende voeding of supplementen. De coaching gaat meestal vooraf aan een behandeling. Het is geen zuivere gesprekstherapie, maar voornamelijk gericht op lichaamswerk en energetische behandelingen.”

KORTING ZORGMASSAGE
bij Veer-Krachtig
MAAK EEN AFSPRAAK
bij Veer-krachtig

Verder lezen

Messenger logo
Chat