menu

Veer-krachtig, een portret

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Veer-krachtig is een praktijk voor coaching, energetische behandelingen, voetreflexologie, oorkaarsen en massages gelegen in Wijnegem. Van harte welkom voor een persoonlijke, warme, zachte aanpak in een huiselijke sfeer. Zowel voor stresspreventie als begeleiding tijdens overprikkeling, burn-out, kanker, chronische aandoeningen als tijdens zwangerschap kan je bij Veer-krachtig terecht.

Een zorgmassage is een zachte, veilige massage om terug op te laden.

Afbeelding

Tijdens een eerste kennismaking en kort gesprekje luistert Veerle naar de klant en waarvoor die komt. “Dit kan gaan van fysieke klachten, migraine, rugpijn,... maar ook fibromyalgie, burn-out, stress…"

Voor wie helemaal uitgeput is bijvoorbeeld, kan een zorgmassage aangewezen zijn zodat het lichaam zich alvast kan herstellen om de batterijen op te laden.

Dit is een zachte, veilige massage die een gunstig effect heeft op het emotionele, hormonale, energetisch en lichamelijk welzijn. Door de traagheid en zachtheid van de massage, kom je volledig tot rust. Het is een aangepaste massage voor mensen met een zorgprofiel zoals kanker, fibromyalgie, CVS,...maar is ook sterk aangewezen bij burn-outklachten.”

ENERGETISCHE BEHANDELING VOOR EEN DIEPE ONTSPANNING

Afbeelding
null

De energetische behandeling "Access Bars" brengt een diepe ontspanning teweeg en verandering in je denken, patronen, leven…

Het is geschikt voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in zijn hoofd en lichaam wenst. Oude gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens worden losgemaakt zodat je je vrijer voelt. Je 'emotionele rugzak' voelt lichter aan. Zo ontstaat er meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaat zo'n sessie?

Op ons hoofd zitten 32 specifieke punten die door zachte aanraking geactiveerd worden. De punten staan voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, geld, verdriet, communicatie… Tijdens de sessie lig je aangekleed onder een zacht deken en hoeft er niet gepraat te worden. Door die punten op het hoofd aan te raken, wordt als het ware de reset-knop aangezet. Nadien heb je een erg ontspannen en ontladen gevoel.”

Bij Access Bars schakelen we de reset-knop aan voor rust in je hoofd

Afbeelding

Zit je vaatje vol stress en spanningen en weet je niet goed hoe je kan ontspannen en meer ontspanning & rust in je leven kan brengen? Dan kan je bij Veer-krachtig terecht om je te laten begeleiden naar meer veerkracht. “Ik ondersteun mensen die vastgelopen zijn en eventjes niet meer verder kunnen. Snakt je lichaam naar rust, maar weet je zelf niet meer hoe je moet ontspannen? Lichaamswerk zoals voetreflexologie, massages en energetische behandelingen kunnen hierbij helpen om de "batterijen" eerst terug op te laden.  De sessies zijn voornamelijk gericht op lichaamswerk en energetische behandelingen, aangevuld met tips rond aangepaste voeding, supplementen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen”

KORTING ZORGMASSAGE
bij Veer-Krachtig
MAAK EEN AFSPRAAK
bij Veer-krachtig

Verder lezen

Messenger logo
Chat